Her ses eksempler på tredimensionelle arbejder overvejende udført i drivtømmer og genbrugsmaterialer, der efterfølgende er blevet bemalet eller forsynet med anden form for finish.

Café Adler

En serie af relieffer eller assemblager, udført af drivtømmer, gl. møbeldele, håndsmedede søm fra vikingetiden, en gl. dragtnål og bemaling med bl.a. med inspiration fra mexicanske lerstempler

"Art Boxes"

Bemalede ammunitionskasser, erhvervet på Varde Kaserne. En ny anvendelse af et sprængfarligt objekt. En ny variant af det gamle hippie-slogan: "Make Love - Not War".

Skulpturelle møbler/skulpturer med funktion

Møbler/skulpturer med varierende bemaling er  ofte blevet til i værkstedet. Materialerne som regel genbrug eller drivtømmer.

Stairway to Heaven

En serie stiger, bemalet med finurlige tekster. Led Zeppelin har ikke levet forgæves: "And she's buying a stairway to heaven..."

Stigerne har med tiden fundet forskellig anvendelse. En af dem fungerer således som stumtjener i lokal forretningsmands kontormiljø. Den har blandt andet teksten: "Most people are too lazy to climb the stairs..."

"Underlige Fisk"

Ovennævnte titel var navnet på en udstilling, jeg havde på Fiskeri- og Søfartsmuseet i Esbjerg. Her blev præsenteret en stime af besynderlige fisk, fremstillet bl.a. af gamle svenske kornskovle og drivtømmer. Stimen er efterhånden blevet opfisket, men det siges, at en ny er observeret med kurs mod Sædding Strand!

Et "Sofastykke"

Endnu et genbrugsprodukt: Møbel eller skulptur?

Et er dog sikkert, der er tale om et objekt, fyldt med "numre"!?!

Hvide Sande Blues

Seneste skulpturelle bord "Blues Table", fremstillet af gamle patinerede gulvbrædder fra Holmsland Klit.